Fixa rätt stämning hemma för Halloween

Ja du behöver faktiskt inte resa någonstans för att skapa rätt stämning inför Halloween. Här kommer några enkla tips på grejer du kan göra hemma.

Dekorera ditt hus

Dekorera ditt hus till Halloween kan ställa in rätt stämning inför för semestern. Tänk spindelväv, lyktor och skelett. Kanske kan du även skämta lite med dina grannar, genom att konstruera en kyrkogårdscen på din gräsmatta och några gastar som rekvisita! Var kreativ!

Se Skräckfilmer

Jag har ett konstigt förhållande till skräckfilmer. Även om skräckgenren inte är min grej direkt (allvarligt, jag är en riktig fegis), kan jag medge att Halloween är en bra tid att vara värd för en spöklikt film-maraton. Samla dina modigaste vänner för att titta på alla de klassiska skräckfilmerna. Det finns också några skrämmande filmer som kommer ut på Bio under denna månad, som Snowman och The killing of a sacred deer, som definitivt kommer att sätta den rätta tonen till Halloween.

Läs Böcker

När vädret blir kallare, är en av mina favoritsaker att göra att krypa upp i soffan med en bra bok. Jag tycker verkligen om att läsa Edgar Allen Poes mörka poesi och dystra historier under hösten när det finns en chill i luften och allt verkar lite sådär dystert. Jag rekommenderar att du checkar ut Poe’s The Raven eller The Cask of Amontillado. Halloween är också en bra tid att läsa några av Steven Kings skrämmande romaner. Den skrymmande litteraturen kommer att få dig att räkna ner dagarna till Halloween!

Ha maskerad

En kostymfest är ett utmärkt tillfälle att dela din kärlek till Halloween. Bara för att du är för gammal för bus eller godis betyder inte det att du inte kan klä ut dig! Kostymerna är en stor ursäkt för att låtsas vara någon annan för en kväll / natt.

Göra pumpor

Att gröpa ur pumpor är en traditionell del av Halloween, och kul för alla åldrar! Oavsett om du strävar efter att göra en pumpa med trekantsögon och en läskig mun; eller utmana dig själv med en mer invecklad design – kommer du säkert att känna den där Halloween-stämningen krypa sig inpå.

 

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *